WELKOM BIJ STICHTING CHAJA

Kanker, in welke vorm dan ook, heeft ingrijpende gevolgen. Voor wie het heeft of had, maar ook voor de mensen in de naaste omgeving. Hoe ga je daarmee om? En hoe verwerk je het plotselinge besef van kwetsbaarheid en sterfelijkheid?
Creatieve en (ver)beeldende verwerking spreekt het onderbewuste aan waardoor men contact kan maken met datgene wat er diep van binnen leeft in hem/haar.
Vrije expressievormen om ervaringen te verwerken, uiting te geven aan wensen en gevoelens en afleiding te ondervinden van de grote zorgen van alle dag.
Stichting Chaja organiseert daarom diverse terugkerende maar ook eenmalige activiteiten om de ziekte emotioneel te verwerken en een nieuwe balans in je leven te vinden. Dit kan individueel of in groepsverband.
Landelijke Korendag in Jaarbeurs te Utrecht.

Op zaterdag 20 mei 2017 vindt de jaarlijkse Landelijke Korendag plaats van Stichting Kanker in Beeld. Alle Zingen voor je Leven koorleden, meer dan 300, zijn op die dag van harte welkom vanaf 09.30 uur in de Juliana Congreszaal van de Jaarbeurs in Utrecht. Het belooft weer een bijzondere dag te worden met optredens van alle koren, samen zingen en ervaringen uitwisselen onder het genot van een heerlijke lunch.

Samen vieren we het leven tijdens de Landelijke Korendag. Iedereen is welkom, wel is aanmelden verplicht. De kosten voor deelname bedragen ? euro per persoon voor de gehele dag. Dat is inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en diverse versnaperingen. Het programma begint om 10.30 uur. Als u daarbij wilt zijn, verzoeken wij u om u via uw koor coördinator in te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen